Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

To, jak tady Putinovci běsní, je dobrým znamením.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ZZ

V NATO přiznávají, že Ruská federace „neplánuje invazi“ na Ukrajinu, uvádí portál Euractiv s odkazem na zdroj v alianci.

Portál uvádí, že „podle hodnocení zdroje v NATO Rusko invazi neplánuje“. Podle zdroje jsou k tomu nutné vojenské kapacity odlišné od těch, které jsou údajně „nasazeny v současné době“ u hranic Ukrajiny. které jsou cca 4 násobně nižší, než činily původní odhady vojenských rozvědek a jsou navíc rozmístěné po celé délce ruských hranic !

;-D;-D;-D

1 1
možnosti
JM

Tak tím si Putin uvolnil ruce a může si začít dělat co chce a samozřejmě musí být připraven za to i zaplatit.

0 0
možnosti
Foto

Asi Tě, Honzo, nepřekvapí, že jsem Ti dnes dal samozřejmě karmu. Víš co je zajímavé? Že ti proruští švábi ze zdejších diskusí a občas i blogů, jsou lidmi, kteří mají zároveň největší problém s proticovidovými nařízeními a s očkováním. Ne ve 100%, ale ve většině to tak je. Na jednu stranu mají plná ústa "osobní svobody", do které jim stát nemá co žvanit, na straně druhé tíhnou doslova k totalitnímu gaunerskému a korupcí prolezlému státu. "To jsou paradoxy, pane Vaněk" - řečeno slovy Václava Havla v jeho hře Audience...

2 1
možnosti
Foto

Jak píšu níže, ti, které označujete za proruské šváby jsou de facto disidenti.

1 1
možnosti
JN

J50o36s72e89f 20N37i21k75l

28. 1. 2022 10:01

Tak znovu...jelikož Američané všechny návrhy Rusů shodili ze stolu, "rázně s Rusy vyběhli a dobře udělali"...Rozvazuje to Rusům ruce, aby se také přiblížili, bez amerických výtek, blíže k jejich hranicím a rozmístili tam své rakety...to bude asi tak všechno čeho Američané dosáhnou...

3 5
možnosti
JZ

Všechny návrhy neshodili ze stolu. Nikde nebyla řeč o umístění raket, o těch je možné jednat. Ale Američané nepřipustí, aby Rusové diktovali suverenním zemím, co smí nebo nesmí.

4 0
možnosti
JZ

Nic překvapivého, v roce 1939 se našli kolaboranti s Hitlerem, nyní pro změnu najdou kolaboranti s Putinem. V obou případech to není většina.

1 0
možnosti
JZ

oprav se pro změnu :-)

0 0
možnosti
JV

Je strašné, kolik těch vítačů Putina by v Česku bylo, kdyby sem Rus vtrhl.

4 0
možnosti
JZ

Naštěstí jich není většina.

2 0
možnosti
Foto

Karma, Jane, vám i Američanům. Tomu kágébákovi je třeba srazit hřebínek.

2 0
možnosti
JK

Správně, i minimální ústupek agresorovi s mocenskými choutkami je prohra s nedozírnými důsledky. Dá se navrhnout demilitarizovaná zóna po obou stranách hranice, to by se spousta zbraní u ukrajinského území stáhla zpět do Ruska.

2 0
možnosti
Foto

a také do Ukrajiny a do Evropy:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,31
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz