Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S tímhle nesouhlasím: Rusáci se svým chováním, popíráním válečných zločinů na Ukrajině, vylučují ze společnosti civilizovaných lidí.

Oni v té společnosti nikdy nebyli.

6 0
možnosti
JZ

Nebyl bych tak příkrý Tome. Za I. světové války v éře carského Ruska Rusové dodržovaly tehdejší platné konvence o zacházení s válečnými zajatci.

1 0
možnosti
JL

Postupně se vyjasňuje, oč Rusku (Kremlu) jde. Gardový je ten, kdo poslouchá jakékoliv rozkazy. ... Cílen vojenské operace je obsadit Ukrajinu, Ukrajince zabít, vyhnat a ovšem zotročit, každý má rád otroky. Západ zatím řešil pohlaví, oteplování Země, ekologii, respirátory a podobné významné "voprosy", a teď má problém se Satanem. Je tím poněkud překvapen...ejhle Satan nezmizel, stále existuje v některých hlavách. Muslimové udiveně zírají na křesťany-křižáky, čeho jsou ve své lásce k bližnímu schopni, nyní v pravoslavné verzi.

6 1
možnosti
Foto

Na Zemi je Satanů a kdo uvažuje, není překvapen.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz