Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
16 19
možnosti
JD

Slabším duchem stačí opravdu málo.

11 7
možnosti

R^

Bohu díky, že jsme se na podzim zbavili nebezpečné Babišovy vlády! Nechybělo mnoho a stali jsme se totálními otroky Putina svojí absolutní závislostí na Rusku! Tandem Babiš-Zeman nás přímo hnal do Putinova protektorátu! Oba chtěli, abychom platili Rusku bilionové koruny za stavbu a provozování atomové elektrárny! S největší pravděpodobností také usilovali o likvidaci našich vynikajících tajných služeb na podnět ruských tajných služeb. Nepřátelství vůči BIS trvá! I to odmítnutí norského plynu proti částečné energetické samostatnosti Česka je pro putinofilii příznačné. Nešlo o vlastizradu? Přesto je u nás příliš mnoho těch, kteří pro svoji jednoduchost jsou babišovce dále ochotni volit!

:-)

22 6
možnosti
MB

Když se koná to lépe, tak na voloviny není čas. Jaké potrubí? Vláda odborníků 8 let uvažovala jako strýc u piva. Až zruší uhlí, tak se prostě nahradí plynem. Miloš to pojistil hadříkem na rudé zdi. Pro jistotu veřejně přiděl Krym Kremlu a finito.

Tady je záhad více. Utichl osud Ruského dluhu k ČR, Miloš mlčí. Podobně to, že nemáme žádné rafinerie. Jde o Unipetrol a samotného Babiše. tehdy jej Zeman proklel. Podstatné, je v rukou Poláků a zbytek u Maďarů. Pak jsou paliva skutečně drahá. No, i u pumpy, kterou Andrej vlastní. Jmenovaní lidé, nás energeticky přikovali k Rusku. Havlíček to chtěl završit, aby nám ještě stavěli atom elektrárnu. Kdo jim to připomene ? Sami to sdělí lidem ... ?

Lépe je nechodit do práce, jako pan Bureš. Dělá si kampaň na Moravě a nadává. Na Fialovu drahotu ! To vážně nemá chybu ... :-)

22 3
možnosti
LH

A koaliční poslance nepostrádáte? ;-D

6 3
možnosti
JD

Nedobrý odkaz. Bourá smysl tohoto blogu, pozor! Budete po zásluze potrestán.R^

3 2
možnosti
JV

Proberte se!

Za plynovou krizi může především Německo a jeho bývalý kancléř Schröder.

10 5
možnosti
JZ

Jasně, za nepostavení plynovodu z Polska do ČR může také Schröder. ;-D

10 2
možnosti
Foto

J32a10n 95Š30i40k

19. 5. 2022 16:38

V poslední době je ze všech stran slyšet, kolik se toho vyrábí na Ukrajině. Vypadá to, že se tam od obilí, kotlů, nezbytných součástek do aut a klíčových součástí všeho ve vesmíru, vyrábělo úplně všechno a teď nic. Všeho je však dostatek, plynu nevyjímaje. Ceny jsou vyháněny uměle nahoru. Po Covidu selhali obchodníci napříč všemi obory, protože v globálním světě nebyla většina připravena na situace, že když selže nějaká distribuční cesta, tak se určité systémy začnou hroutit jako domino. Zkrátka si někteří mysleli, že jsou mejdany, které budou trvat věky. Nebudou. Za vším nejsou žádné záhadné konspirace a spiklenectví, ale prostá lidská hloupost, neprozíravost a nenažranost. Díky za článek :-) Hezký den

15 0
možnosti
Foto

Násobná karma, Jene, už douho se chystám napsat něco podobnéhoR^

14 9
možnosti
JZ

Děkuji Jaroslave :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,76
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz