Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 4
možnosti
JZ

Hlavní podstatou tohoto blogu je fakt, že vyvrací lži prokremelských trollů o tom, že ž LNG plyn z USA je výrazně dražší než ten ruský.

10 0
možnosti
PZ

to máte marný, stejná grupa tvrdila jak je Sputnik super vakcína a všude po světě nejvíce používaná, ale na to již zapomenuli, mají nové noty

9 0
možnosti
JD

Ty pohádky o tom, co se mělo a neudělalo budou pokračovat pořád.

2 5
možnosti
MB

"Není podstatné, co jsi pro věc udělal, jak jsi zamýšlel - podstatný je výsledek". Jeden z mých výchovných pilířů. Výrok rodiče, když jsem si přišel pofoukat bolístku. Naopak, sprdl mne ... Já to do života přijal, Prostě, je to tak .

Opravdu se směji - Sklízíme Babišovu setbu. Plevel a buřinu utrácení na dluh. Zcela lhostejné, zda tak činil nevědomě, cíleně, nebo prostě nečinil vůbec nic. Investoval do voličů - neinvestoval do potrubí a technologií. Neměl prostě čas. Činil, to lépe. I naň na benzin byla mravná. Nyní je stejná, no zase je nemravná. Koblihy! Není podstatné co se chtělo a nažvanila, podstatný je výsledek ... :-)

6 1
možnosti
JD

Co činily vlády předbabišovské?

2 2
možnosti
JK

Ten plynovod z Polska Stork II mohl už fungovat, jenže nebyl na ruský plyn a Babiš dal přednost dodávkám z Ruska, opěvovaný stratég se zase seknul a my si to nyní vyžíráme.

11 4
možnosti
MK

Fakt? Co opěvovaní stratégové v Německu? Zuby nehty budovali Nord Stream II.

8 0
možnosti
JV

Kolikrát ještě budete papouškovat nesmysl o zastavení výstavby plynovodu z Polska Babišovou vládou? Kolikrát vám bude někdo dokazovat, že projekt zastavila Polská strana prostě proto, že tehdy by to bylo neúměrně nákladné? Už jste četl některá vyjádření energetických odborníků o tom, že břidlicový americký plyn má jiné vlastnosti než ruský a že většina kotelen ho prostě "nesbaští"?

8 8
možnosti
AM

A62d55a17m 92M16a21l32ý

18. 7. 2022 13:41

Poláci to zastavili právě kvůli nezájmu ze strany Babišovi vlády.

7 1
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz