Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Kdysi Andrej Babiš tvrdil, že Senát je zbytečný. :-)

9 0
možnosti
JK

Zatím to vypadá, že články proti Nagyové ji spíše přinesou voliče.

1 8
možnosti
PZ

stačí, aby se paní svobodně vyjadřovala do médií. Perla s imunitou byla dnes přebita tvrzením, že kandiduje do senátu aby se zastala neoprávněně stíhaných a v dalších větách se nejlépe vidí někde v hospodářském výboru, ale on to AB, Havlíček a pání od pávů určitě omluví .....

9 0
možnosti
Foto

Ono je celkem jasné, že není sama, kdo by měl odejítR^

9 0
možnosti
LH

Platí presumpce viny i pro pana Půtu?

2 0
možnosti
TC

A pro Bureše taky Hladíku ???

4 1
možnosti
MB

Pracující odvádí daně. Oligarcha, si za ně staví chajdu. Až prachy dojdou, tedy optimalizuje. Daně neplatí. Ošulí toho pracujícího - jemu do státního rozpočtu prachy nenatečou. Ten zase chce lepší lékařskou péči a důchody. Čapí otec staví dále, prachy natekly přes reklamy z Německa. Tam zbystří, ha neplatí! Nakonec se pracující s důchodci sejde u obytňáku. Bude lépe. KSČm podpoří svého přirozeného nepřítele a ČSSD se přidá.Za odměnu vypadnou z kola. Nagyová odjede do Jihlavy, říci si o imunitu. Je to přece politický proces. Vážně, to se nedá snad ani vymyslet - ANO, dá ... :-).

22 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,89
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz