Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Putin se vidí jako dědic ruských carů a nezapomeňme, že první ruský car se jmenoval Ivan IV zvaný Hrozný.

11 0
možnosti
Foto

Putin a jeho pochopové se vidí jako zachránci napadeného Ruska. Cítí se jako obránci . V Rusku panuje názor že západní státy ( NATO ) chtějí Rusko zničit dosadit v Rusku koutkovou vládu a mít Rusko jako kolonii což jim dává právo se bránit jakýmkoliv prostředky. Tato teze nestojí jenom na Putinovi. Jsou tam i horší blázni. Hledat vinu a viníky je k ničemu. Spíš je potřeba hledat řešení. Paranoika nezastrašíte klidně se nechá zabít jen když tomu koho nenávidí způsobí co největší škody. Ptát se kdo za to může je v současné době zbytečné. Spíš je na místě otázka co dělat ?

1 0
možnosti

J36a68n 96Š69e49s49t91á60k

10. 11. 2022 12:29

Zase bych ty Rusy tak nepodceňoval, jsou to docela šikulové. Jen třeba u nás dokázali získat po WWII dostatek kolaborantů, aby přes 4O roků totálně ovládli Československu. Když sem pak v roce 1968 vlítli vládnout už nikoliv jen pomocí svých kágébáků, ale přímo s armádou, kolaborantů našli už statisíce. Včetně čs. lidové armády, jejímž hlavním úkolem se pak navíc stalo to, chránit zde sovětské vojáky před možnými atakami našinců, kteří se s okupací nehodlali smířit. Na každém PŠM /politické školení mužstva/ pak byli důstojníci instruováni, aby hlavně dávali pozor na záklaďáky, aby neprojevovali nějakou nevoli vůči sovětským okupantům, a dávali na to neustále pozor. A jeden z těchto ochránců sovětských okupantů se dokonce má nyní stát našim prezidentem. Takže Moskvu rozhodně nelze podceňovat, ta si pořád jistí spoustu věcí.

8 0
možnosti
JZ

J58a64n 58Z19i63e15g47l90e15r

10. 11. 2022 12:33

Podceňovat ne, ale říkat o nich pravdu, ano.

11 0
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,90
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz