Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

V Praze u něj dělají výhradně imigranti. Z tohoto platu zaplatíte tak nájemné okolo na sídlišti, ale byt neseženete, protože Jihozápadní město už dávno "zprivatizovali" Rusálové, kteří se přistěhovali na důchod.

Vám doporučuji pokus ve Vodňanech. Na jednom desolátním serveru jsem v době, kdy tlačili Baštu proti Andrejovi, četl výživný popis poměrů na balící lince. Minimální plat podmínkou

3 0
možnosti
KK

Nebylo by férovější také zjistit, jaká je průměrná mzda v té firmě? Nebo třeba zveřejnit, jak dlouho je ten inzerát zveřejněn? Mizerná novinářská práce.

3 2
možnosti
JZ

Inzerát je zveřejněn už dlouho a ani se nedivím, za takových podmínek.

0 0
možnosti
Foto

Nevěřím, že by pro něj nějaký Pražák za takovou almužnu pracoval.

5 0
možnosti
OD

Také nepracuje - nebo ano, protože Pražák je ten, kdo tu bydlí, i když ho přivezli z Cejlonu.

1 0
možnosti
JK

Nejsem si jistý, jestli ta inzerce není proto, že potřebují mít přikrytý dovoz pracovních sil z Moldávie, Kavkazu, střední Asie. Dříve to bylo tak, že bylo možné obsadit místo cizincem tehdy, pokud se po nějako dobu nedařilo obsadit tuzemským pracovníkem. A ta na první pohled nízká mzda pro cizince se opravdu platí, protože vedle toho se budou zprostředkovatelské agentuře proplácet vedlejší náklady, např. na ubytování, administrativu atd. Nevím jak to teď chodí, ale předpokládám, že personální náklady na tuzemce a cizince budou obdobné, tj. v tomto případě cca 50 nebo 60 tis. Kč měsíčně. Jenom to teče jinými cestami, šetří se tak na pojištění. Tzn. já to nevidím na nějakou nelidumilnost Agrofertu, ale na nedostatek pracovních sil, který se řeší "přistěhovalci", a toto je jen viditelný symptom. Ale jestli se mermomocí chcete pohoršovat nad tím, že je Babiš vydřiduch, tak já vám to neberu.

4 0
možnosti
JZ

Já pouze konstatuji. :-)

0 0
možnosti
JV

J78i11r44i 30V93r87a17b15e87c

25. 1. 2023 12:55

To mu měl Pavel v diskuzích hodit, tomu "lidumilovi" na hlavu.

2 2
možnosti
JK

Jak píšu shora, možná že Lampasák netuší, která bije. A bylo by to téma směřující na přistěhovalce. Vzhledem k tomu, kolik je tu Ukrajinců a proč, tak je lépe se do toho nepouštět.

3 4
možnosti
JA

J85a45n 88A79b64r73t

25. 1. 2023 12:43

O mzdách asi těžko rozhoduje p. Babiš. Každá divize Agrofertu i samotná firma má své ředitele a managery.

3 0
možnosti
PV

A o cem rozhoduje AB, kdyz udajne nic nevlastni? ;-)

2 0
možnosti
Foto

Vážený pane Zieglere,

1. United Bakeries patří svěřenskému fondu, nikoli panu Babišovi.

2. Nízké mzdy umožňují, aby pan Babiš prodával našim lidem levné rohlíky a samotní pekaři je fasují úplně zadarmo.

3. Protože pan Babiš je špičkový ekonom, tak ví, že jednou z hlavních příčin inflace jsou vysoké mzdy. Čím nižší mzdy, tím, budou mít lidé méně peněz a budou bránit růstu cen. To už říkal Alois Rašín a on jako jedne z mála dosáhl v naší zemi deflace.

4. deflace je cestou ke stabilitě a růstu bohatství.

5. Abych vás utěšil, dávám vám karmu.

5 0
možnosti
PV

Jak uz jsem vcera poznamenal v jedne diskuzi - AB je miliardar vykoristujici delnickouy tridu - schvalne jsem pouzil jazyk mnoha jeho volicu (ne vsech) a presto se to z jejich strany nesetkalo s kladnym ohlasem. Je videt, ze mnozi z nich vubec netusi a stacim jim kobliha nebo jelito na namesti.

6 1
možnosti
RJ

Ano je to paradoxní, na druhou stranu co jiného jim zbývá? Když vláda se nijak netají tím, že zrovna pro ně nic moc dělat nehodlá. Ve skutečnosti nezajímají ani vládu ani Babiše.

2 1
možnosti
RK

Dneska gratuloval zaměstnancům Agrofertu ke 30 letům existence firmy, kterou nevlastní;-DR^

5 0
možnosti
Foto

R^R^Také jsem na to čuměla.

8 0
možnosti
RJ

Milá Šárko, to je známá věc a ne jen v Babišových robotárnách. a už hodně dlouho. Nic ve zlém ale z toho je vidět, že se nepohybujete mezi "dělným lidem". Protože jinak by Vás to nepřekvapilo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz