Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Jenom k té záležitosti České spořitelny a jejího sponzoringu VŠE: on nejspíš nikdo nezpochybňoval, že sponzor se může svobodně rozhodnout, komu peníze dá a komu nikoliv. Otázkou bylo spíše to, zda si například vysoká škola má od sponzora nechat diktovat do personálních záležitostí.

A jinak: ironizovat ty, kteří tvrdili, že převedou od České spořitelny peníze jinam, můžete jak chcete, ovšem faktem je, že spořitelna po vlně kritiky od svého záměru nakonec couvla a prohlásila, že bude VŠE sponzorovat i nadále bez ohledu na to, zda Ševčík děkanem zůstane či nikoliv:

https://denikn.cz/minuta/1122154/

10 0
možnosti
Foto

J98a43n 81Š47i28k

2. 5. 2023 12:59

Spíše by se to dalo říci jinak: Kritizovat Českou spořitelnu můžete jak chcete, ovšem faktem je, že je jen a jen její věc, komu peníze dá a komu nikoliv. Jsou to totiž její peníze a ne peníze všech, jak by si velmi rádi přáli někteří mudrci

7 4
možnosti
MK

Souhlas. Platí nepřímá úměra. S klesající schopností být užitečný stoupá potřeba do všeho kafrat.

9 0
možnosti
Foto

Některým UI to nevysvětlíte, ač mohou být zároveń i sponzory, atˇ z uvědomění, či i pro optimalizací daní

2 1
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,91
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz