Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mažu Nigrina do té doby, pokud sám nedovolí diskuse u svých blogů.

0 0
možnosti

A teď tedy jasná odpověď, Pobaltí bych šel bránit osobně.

0 0
možnosti
Foto

Logicky vzato...musí...plyne to ze smluvních závazků :)

Na druhou stranu si nemyslím, že o ty státy má Rusko zájem :) Vliv ztratilo a umí si spočítat, že ho vojensky zpět tenhle vliv nezíská :)

4 0
možnosti
Foto

Souhlas s blogem. Co mne neustále na diskusích zaráží je vztah levičáků ke svobodě, ale i k vlasti. Je vidět, jak moc jsou formování internacionálním socialismem a s liberální a demokratickou tradicí Evropy se doposud nesblížili.

7 1
možnosti
Foto

Víte, někdo svobodu nesnáší. Pro ty méně mozkem obdařené je lepší, když jim někdo diktuje, co mají zrovna udělat. Protože se tak vyhnou tíze rozhodování.

Patrno na některých propuštených vězních.

2 0
možnosti

P19a98v97e50l 43K12u25l46a

10. 4. 2014 19:43

Jasná karma, Honzo R^

9 1
možnosti
Foto

Bojovat o ten apendix Evropy? Ten je vojensky nehajitelný! Čili se naskýtá otázka, proč se přibíralo Pobaltí k NATO? Odpověď jednoduchá: aby se mohl ten ruský medvěd škádlit. Jiný význam to nemá. Vojenský potenciál v Pobaltí je nulový. Letecká válečná zóna by nutně zasahoval nad Finsko a Švédsko, které by nemohly zůstat stranou. Fyzicky by ruské tanky byly na pobřeží za cca 24 hodin i při velké snaze, o čemž pochybuji, bránit toto území jednotkami NATO. Kde by se také vzaly, že? Je další varianta: raketový ping pong. Ale to patří někam do sci-fi.

Mně na tom vadí nejvíce to napínání svalů před ringem, když se ví, že se do ringu stejně nepůjde. To jsou falešné naděje, které se těm státům daly, kdyby na věc došlo. Všichni to ví, ale hubou, nic jiného také neumí, se válčí o sto šest.

7 7
možnosti

Mluví z vás zřejmě vlastní zkušenost,  to válčení hubou.

0 4
možnosti

Myslíte, ty utlačované chudáky, "demokraty", z pobaltských republik, kteří, nejenže vítali hitlerovce jako osvoboditele, ale dokonce jim pomáhali v genocidě jak Židů, tak Slovanů...vytvářením SS jednotek, které vyhlazovali nejen v Pobaltí, ale i na území sousedního Běloruska (viz film Jdi a dívej se). Ta vaše pravda je jen částečná a proto to pravda ani být nemůže.

7 4
možnosti
Foto

Prčovní je také Zieglerova zmínka o Němcích, kteří za protektorátu přišli k nám, aby zde pracovali například na gestapu, a nedostali chudáci české občanství. Copak Němci chtěli české občanství?? ;-D

4 3
možnosti
Foto

Tento článek, nabádající k válčení, umístila redakce do rubriky Zaujalo nás. Zajímalo by mě, co redakci na článku zaujalo. Ztotožňuje se snad s jeho obsahem?

5 6
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 25,95
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz