Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Ruská kultura na tom není prakticky stejně jako islám - to se hodně pletete. Faktem je, že tam opravdu ženy mají pocit, že o ně muž nestojí, když je alespoň jednou za čas nezbije. Čím to je, netuším, ale je to silně zakořeněné v celé společnosti. Ženu tam ale nikdo násilím nevdává, nechce i obřezávat nebo ji nechce ukamenovat za jiný názor. Ženy tam chlastají jak muži, dřou jak muži (a mnohdy hůře, třeba v Rusku bylo normální, že ulice asfaltují ženy a do dolů fáraly také).

Srovnání Ruska s čímkoliv pokulhává. Rusko je prostě Rusko.

1 0
možnosti
MV

To je zajímavé, že sluníčkovému vítači Zieglerovi nevadí muslimští imigranti, kde je násilí na ženách ještě o několik řádů vyšší, než v tom zlém Rusku.

Jestli ten dvojí metr nebude tím, že někteří aktivisti jsou placeni především za protiruské články.

0 1
možnosti
Foto

O tom kde se bere násilí na ženách u imigantů vůči evropankám, toho bylo napsáno dost. Fyzické násilí v muslimských rodinách je minimální nejen ve srovnání s Ruskem ale i třeba ČR.

0 0
možnosti
LC

Kurňa, neměli bysme s tím něco udělat? Vlítnout tam a zjednat pořádek. To přece umíme, zkušeností máme na rozdávání.

1 0
možnosti
EK

To bych nevěřila, že s vámi taky jednou budu souhlasit. Ono Arab nebo Tatar, všechno jedna pakáž.

0 0
možnosti
JZ

Domácí násilí samozřejmě existuje i v Česku a v jiných zemích, ovšem jeho následky nejsou tak tragické, jako v Rusku. Tam je to vážně katastrofa, kterou nejde zpochybnit.

1 0
možnosti
Foto

Pokud se neopřete o statisticky přesné výpočty násilí páchaného na ženách v jiných zemích, nelze toto prokázat a je třeba zaujmout negativní postoj k násilí na ženách po celém světě. Násilí se totiž děje převážně z těchto důvodů. Frustrace, ztráta místa, komplex méněcennosti, opilectví atp. a pak je občas navázáno na islám. Ale ne zas tak moc, jak se přehání díky četbě Koránu. Imám neřekne bijte ženu ostošest, řekne, když moc neposlouchá, plácněte ji symbolicky peříčkem. Vše je spíše o míře agresivity konkrétního jedince.

0 0
možnosti
ZB

Karma.Domácí násilí existuje samozřejmě i v Česku.Pokud nás mám srovnat s Ruskem,mělo by u nás být zabito cca 1200 žen ročně...zatím je to jen několik vyjímečných případu za rok.U nás už je civilizace...

3 0
možnosti
MV

Je znamo,ze ruske zeny velmi miluji sve muze.....ale bit se nenechaji......

2 0
možnosti
VV

Ano a z lasky ke svym muzum faraji do dolu, stavi v mrazech panelaky ci liji Beton na zaklady.

4 0
možnosti
Foto

Věřte jenom těm statistikám, které si sám zfalšujete. Tohle zfalšoval pan Zubov, takže nebrat Rv

6 11
možnosti
OZ

Když jsme u těch průzkumů a statistik....Agentura Rosbalt přinesla v pátek 27. 5. zajímavou informaci z nově provedeného průzkumu VCIOM (Celoruského centra výzkumu veřejného mínění), týkajícího se vztahu ruských občanů k vládní politice. Upozorňuji, že centrum výzkumu VCIOM je plně pod kontrolou Kremlu.

Tak tedy, názor, že se Rusko ubírá správným směrem, sdílí 37 % Rusů. V květnu roku 2015 to bylo 49 % respondentů. Tyto údaje pochází z výsledků průzkumu veřejného mínění VCIOM, který se uskutečnil 21. – 22. května 2016.

Přitom 21 % dotázaných uvedlo, že současný ruský kurz se jim nelíbí zcela kategoricky. V roce 2015 to bylo pouze 12 %. Zároveň za uplynulý rok vzrostl počet těch, kdo za špatnou považují současnou politickou situaci – z 14 % na 21 %.

Pozitivně ji hodnotí pouze 22 % respondentů, přičemž v loňském roce ji jako pozitivní nahlíželo 31 %.

Výzkum ukazuje, že v květnu roku 2016 se zastavil růst většiny ukazatelů sociálního blahobytu ruského obyvatelstva.

8 3
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz