Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Autor si očividně v blogu vymýšlí, lže a nezdrojuje, což je v rozporu s kodexem blogera. Pro autora pravidla blogu neplatí?

0 0
možnosti
MM

Tak fajn. Letos mi byl zrušen blog, protože prý lžu a nezdrojuju a prý Parlamentní listy nejsou věrohodný zdroj.

Pan autor zcela očividně v tomto blogu lže a nezdrojuje. Jeho tvrzení o injekčních stříkačkách a nezaměstannosti jsou zcela očividně lživá. Umělecký počin u vchodu knihovny vydává za argument chodoby. Ale protože je to protiruský blog, tak je mu lhaní očividně tolerováno.

Pro autora očividně kodex blogera neplatí.

Pro administrátora - v souladu s kodexem se vyjadřuji k obsahu blogu.

0 0
možnosti
LH

Předně bych si v otázce zdravotnictví zametl před vlastním prahem až pak bych se poskleboval že sousedovi chcipla koza.

7 2
možnosti
VP

A co konkrétně máte na mysli? Úroveň českého zdravotnictví je ve srovnání i se západními zeměmi špičková.

0 0
možnosti
Foto

Trochu se obávám, že jste naletěl. Ta fotka je sice z regionální knihovny v Samaře, nicméně jedná se o takzvané pouliční umění, známé i z jiných míst světa, kdy převážně mladí umělci, prezentují svá díla, kterým nikdo kromě nich samotných nerozumí, na nejrůznějších místech, v tomto případě zřejmě měli na mysli oprýskanou fasádu budovy, kterou vyzdobili knihami. No a to s těma stříkačkama je naprostý nesmysl, který nevím odkud ta dáma vzala.

10 0
možnosti
Foto

Simferopoľ je hlavné mesto Krymu. V tom meste som bol s rodinou a mám aj nejaké fotky. :-)

2 0
možnosti
Foto

Když jde řeč o Rusku, tak tento zrychlený videozáznam je jasným důkazem úpadku té země.

Firmy, zcela ohlupené diktátorem Putinem, dokázaly během jediného dnu vyasfoltovat jednu z hlavních moskevských tříd. Tverskou:

http://auto.idnes.cz/silnice-moskva-asfalt-0uk-/automoto.aspx?c=A160721_100750_automoto_hig

4 2
možnosti
LC

Tak to jsem rád, že to Rusko je už těsně před krachem a my budeme mít v dohledné době konečně klid na práci při budování našeho šťastného eurokolchozu. BTW, když už uvádíte za kolik peněz musí rusové žít, víte jaký je průměrný HRUBÝ plat v některých zemích našeho spolku vyvolených? Bulharsko 9700,- Rumunsko 11800,- (2013). A to je průměr, který je silně zavádějím údajem. Medián, který má daleko větší vypovídací hodnotu, bývá tak o čtvrtinu nižší.

10 4
možnosti
Foto

K zemím s nejnižší průměrnou mzdou se řadí Indonesie, ročně 1 385 USD, Indie,ročně 1 271 USD, Rusko ročně 6 691 USD , Mexiko ročně 6 912 USD a Brazilíe ročně 7 267 USD. V České republice průměrná roční mzda je 13 637 USD.

0 0
možnosti
Foto

Plíživá katastrofa“. Těmito slovy nedávno označil ruský prezident Vladimír Putin alarmující demografickou situaci v Rusku.Oficiálně má Rusko 143 milionů obyvatel, ročně se počet obyvatel snižuje o 700–800 tisíc. Na jedno narozené dítě připadne 1,7 úmrtí. Experti Společnosti národů varují, že se Rusko za padesát let posune ze současného šestého místa (v počtu obyvatel) ve světovém žebříčku na místo sedmnácté. V zemi žije přibližně 38,5 milionů manželských párů, z nichž je asi 13 %, tedy 5 milionů, neplodných. Ve třech ze čtyř případů je to zaviněno neplodností ženy způsobenou komplikacemi po potratu, ve většině případů více než jednom. Oficiální zpráva tvrdí, že v r. 2004 připadlo na 1,6 milionů potratů 1,5 milionů narozených dětí. Zdůrazňuji oficiální, jelikož neoficiální zprávy přinášejí čísla mnohonásobně vyšší, pravděpodobně tři až čtyři potraty (některé zdroje dokonce uvádějí až šest potratů) na jedno narozené dítě.[1] Z celkového počtu podstoupilo potrat 10 % žen mladších osmnácti let.

5 4
možnosti
Foto

Olga Lipovská, 35 let, třikrát vdaná, dvě děti, sedm potratů: „Stojíte ve frontě přede dveřmi operačního sálu, tak sedm či osm žen. Zaměstnanci nemocnice jsou příliš zaneprázdnění, aby se zabývali něčím nebo někým jiným než svou prací. Proto se ženy v řadě střídají, aby pomohly na toaletu těm, které se vypotácí z operačního sálu. Pak přijde řada na vás. Jdete do sálu, který je potřísněn krví, dva doktoři zde provádějí potrat několika ženám najednou; doktoři jsou většinou velice hrubí, řvou na vás, abyste držela nohy roztažené co nejvíc od sebe; když máte štěstí, dají vám slabé sedativum, většinou Valium. Pak se vypotácíte ven, někdo vám pomůže na záchodky, kde nesmíte strávit delší dobu než dvě hodiny.

2 3
možnosti
Foto

Já si přečetl pouze perex a musím říci, že před asi 20-25 lety jistý opoziční politik, toho času prezident této země, měl opakovanou hlášku a "spálené zemi".

Podobně, ale o něco ostřeji, se vyjadřuje kandidát na prezidenta USA.

A vlastně něco podobného říkají vždy ti, kteří jsou zrovna v opozici.

4 9
možnosti
JT

Samozřejmě, že obdivovateli Ruska nevoní, když slyší, že Rusko řídí gangsteři ale je to tak pane Hermánku.

14 4
možnosti
JV

Jak ctu ,bolsevici tady maji prevahu.

7 6
možnosti
Foto

To je ovšem tragické.

6 5
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,32
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz