Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Senátoři nikam pana Kuberu netlačili, to je lže jak věž, kterou šíří Ovčáček. Jinak rozumím paní Kuberové, že i čínské výhružky mohly mít svůj podíl na osudu předsedy Senátu. Ale je jasné, že největší podíl na tom měla jeho životospráva a desítky vykouřených cigaret denně.

6 0
možnosti
Foto

Jestli se nemýlím, tak o celé záležitosti jednal také zahraniční výbor Senátu.

2 1
možnosti
PB

Karma. Je to opravdu hnus. A co je nejhorší, že tento exemplář zastupuje pusu našeho prezidenta, tedy potažmo je to jako by oficiálně mluvil za nás za všechny.

9 2
možnosti
AL

Proč ti senátoři toho nemocného Kuberu do toho Tchaj-wanu tak tlačili?

Vždyť museli vědět, že má velké zdravotní problémy.

3 7
možnosti
Foto

Občane Ličko a co svoboda a demokracie? Stále milujete?

10 2
možnosti
VR

Mne spíš zajímá jak se Ovčáček dostal na výsluní pana prezidenta, který si ve své svaté nenávisti vůči novinářům vybral za mluvčího a snad i kamaráda právě novináře posledního řádu a k tomu ještě komunistického ražení. U Ovčáčka se pak projevuje staré úsloví o chování pacholka, který dostal ouřad!

12 0
možnosti
AN

Ovčáček je jednou z mnoha provokací Miloše Zemana.

3 0
možnosti
AN

Ovčáček použil úplně stejnou logiku jako ti, kteří obviňují z Kuberovy smrti Čínu. Stejně hloupou logiku.

1 12
možnosti
Foto

Karma, ale na druhou stranu, co chtít od bývalého redaktora komunistického bulváru, kterého "vychovává" a ochraňuje Zeman.:-)

11 1
možnosti

Vrána k vráně sedá... :-)

0 0
možnosti
Foto

Budete-li příště psát blog, chce to více pokory. Proč by čtenář měl věřit více Vám a ne panu Ovčáčkovi ? Vždyť pan Ovčáček díky své funci má jistě lepší informace nežli jsou ty Vaše. Poctivé by tedy bylo napsat ...na rozdíl od pana Ovčáčka o tom sice nic nevím, neb jsem u toho nebyl, ale domnívám se, že je pan Ovčáček lže, atd.

3 18
možnosti
OT

R^R^R^ Je to celé odporné. A skutečnost, že rodina pana Kubery pořád ještě nemá pitevní protokol mě utvrzuje v tom, že za jeho smrt nemůže infarkt. Sestava Mynář, Nejedlý a ovce je to nejstrašnější co na Hradě za posledních 30 let bylo. A jen těsně za komunistickými zrůdami .

14 0
možnosti
AN

Podle doktorky z ústavu soudního lékařství , která prováděla pitvu, musí rodina o pitevní zprávu písemně požádat. To se zřejmě nestalo.

1 7
možnosti
PJ

Jak to bylo?

Komunisté co slovo to lež, co čin to zločin! ;-€

12 0
možnosti
SB

Komunista byl i pan Kubera.

6 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,33
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz