Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Měli sněhuláci povolení na shromáždění?

3 0
možnosti
Foto

Svolavatelka to ani neoznámila.

0 2
možnosti

R^

U nás se komunisti báli i mrtvého Jana Palacha!

Jsem zvědavý, kam to v Rusku a Bělorusku dotáhnou. Přál bych jim svobodu a demokracii, ale po tolika letech nesvobody to bude velmi obtížné!

:-)

6 1
možnosti
Foto

A dnešní Piráti a Odeesáci dokonce Koněva, a to jenom proto, že je převyšoval.

1 4
možnosti

Jo, docela se to zmiňovalo i v ruské opozici, jako pozitivní se hodnotil hlavně fakt, že nebohé sněhuláky nechala policie nedotčené, ani je nerozkopala ani nezatkla.

4 0
možnosti
Foto

I u nás by transparent "Mír chaloupkám, válku palácům" byl chápán jako vyvolávání třídní nenávisti.

1 3
možnosti

V době kauzy prezidentova paláce asi těžko. Lidé obecně totiž, oproti demagogům, umí ještě rozlišovat.

3 0
možnosti

No, po pravdě, když přijde nějaké oznámení (kdekoli) a od "rozhořčeného občana" nebo od "věrchušky", tak policie se tím musí zabývat. I když je to naprostá blbost.

U nás se to také dělá:

https://www.frekvence1.cz/clanky/zpravy/foto-transparent-proti-islamu-z-ceskeho-stadionu-resi-policie-18260.shtml

A kdo prostě chce, může třeba ve sloganu "válku palácům" spatřovat "nebezpečné vyhrožování". Že je to evidentně přehnané? Myslíte, že Novotný chtěl skutečně někoho zavraždit?:

"Městský soud v Praze potvrdil, že se řeporyjský starosta Pavel Novotný dopustil nebezpečného vyhrožování a musí uhradit peněžitý trest. Novotný v roce 2016 policii napsal, že chystá vraždu údajného podvodníka Marka Víta."

Zdroj: https://www.idnes.cz/praha/zpravy/pavel-novotny-nebezpecne-vyhrozovani-marek-vit-policie-vrazda-soud-starosta.A200129_130456_krimi_iri

Není důležité vlastní divadýlko (s nedobrovolným zapojením policie), ale spíše následný postup a praxe. Jenže v některých případech je zajímavější a žádoucí právě jen to divadýlko, které ovšem nemá úplnou vypovídací hodnotu ..ale poslouží:-)

2 1
možnosti

Policie ji nařídila transparenty odstranit. Ne jen ten jeden, ale všechny. A navíc si na onu údajnou stížnost mohla jet situaci okouknout z okýnka auta (což asi udělala) a celou věc rovnou odložit jako nedůvodnou. Její postup ale svědčí opravdu o křeči státní moci a nastupující totalitě.

Nemáte pravdu v tom, že policie se musí zabývat, ve smyslu vyslýchání zúčastněných, každým nesmyslným podnětem. Je to na jejím vyhodnocení.

3 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mě jaké pokyny dostal k vyjádření se jejich místodržící tohoto času sídlící v léčebně dlouhodobě nemocných v Lánech.

3 1
možnosti

;-DR^

Kdyby policisté byli na výši, postaví proti nim čtyři své sněhuláky s napřaženými obušky.

2 0
možnosti

Moc děkuji pane Ziegler. Už dlouho jsem se tak dobře nepobavil. Vy už fakt nevíte co z toho Ruska vytřískat. To je fakt skoro na karmu za neochvějnou bojovnost. ;-DR^

4 3
možnosti
Foto

Moc Vás to štve když se někdo otře o Vaše brášky, co?

4 2
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,33
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz