Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

To už tady jednou bylo - vy byste prostě nejraději okamžitě potrestal nebo aspoň dehonestoval toho, kdo si jenom dovolí mít jiné názory než vy.

Pane Zieglere, vy máte úplně stejný způsob uvažování, jako ti komouši, vůči kterým se paradoxně tak rád vyhrazujete.

9 1
možnosti
PZ

Mne se pan Koller zda za mluvi tak jak by odbornik mel mluvit. Muze se lidem zdat ze tolik nefandi ukrajinske armade jak by asi podle nekterych lidi mel.v tom to ale je kdyz popisoval bojeschpnost ukrajincu a separatistu neparal se s nima. Nepousti se do cirejch spekulaci jako mnozi dalsi odbornici co hodinu po sestrelu presne vedeli co se stalo bez dukazu. No a minulost je mi 27 a zda se mi ze z dob komaru si tu skoro kazdej nese maslo na hlave. Meli jste s tim neco udelat po 89 . Ted uz je na to pozde.....a kdyz se vam oponent vasich nazoru nelibi co ho ukamenovat proti argumentama a tim ceskym stylem lidicky neposlouchejte co rika je to stebaaaak fuuuuuuuj .....

4 0
možnosti
PZ

Ps vojenske zpravodajstvi a kontrasi nebyli organizacni slozkou stb. Komarove meli radi rivalitu . Viz kgb a gru ci v dnesni dobe bratrovrazedne trio fsb svr gru.....

2 0
možnosti
JR

J65a91n 61R69á19ž

5. 8. 2014 9:16

Motto: Na komunisty nejvíce nadávají ti, koho mezi sebe nevzali. Proti StBákům vystupují nejvíce ti, které ještě dnes štve, že jim spolupráce nebyla nabídnuta. (Řekl v roce 1991 kamarád Bedřich, kterému StBáci natrhli při výslechu ledvinu a za účast v kontrarevoluční spiknutí dostal tři roky)

P.S. Obloha je modrá a slunce hřeje. Je to pravdou, pokud to neřekne bývalý "kontráš" , pak se to stane lží.

6 0
možnosti
VD

Zajímavé je, že Jaromír Štětina byl též v StB a jeho názory na ukrajinský konflikt jsou opačné. Že by to nebylo determinované členstvím v StB?

8 0
možnosti
MK

Psst, budiž mu jeho minulost odpuštěna. Už Himmler říkával, že nejlepší podřízení jsou ti se špatnou minulostí (Freisler byl bolševik například). Vědí, že to o nich víme a že stačí jejich sebemenší zaváhání a můžeme se jich zbavit a pomstít se na nich za jejich chyby v minulosti - jsou o to aktivnější.

Štětina vidí věci tak nějak politicky, proto musí být ušetřen;-)

7 0
možnosti
PB

.... tož z teho udělejte seriál a můžeme začít u kulturní fronty,- herci, režiséři, zpěváci, literáti, potem bych zabrousil do Prognosťáku, Charty 77, OF, Parlamentu ČSSR, ČSFSR, ČR, .... a samozřejmě drahokam nejcenější bych si ponechal na závěr, Babiš t.č. místopředseda vlády ! ..... držím Vám palce, dejte jim to pořádně sežrat.

5 0
možnosti
LC

Já bych s tou vaší jednoduchou povídačkou o maličké rybičce i souhlasil, ale v tom posledním odstavci jste si to dost pokazil .....v poválečném Německu nebylo myslitelné .... Nechci vás podezřívat z manipulce, proto jen řekmu, že jste v tomto kousku historie zatím nedovzdělán. V poválečném Německu bylo myslitelné, aby bývalý člen NSDAP byl i kancléřem. A mimo soutěž. Bez bývalých nacistů by to i USA trvalo, dostat se na Měsíc, zřejmě o trochu déle.

9 0
možnosti
MK

Mnozí soudci dvanáct let mlátící kladívkem pod hákovým křížem a odsuzující lidi za nesouhlas s režimem, nebo za poškozování válečného úsilí říše nadále vesele soudili...to jen jeden příklad za všechny - denacifikace je jen dobře prodaný mýtus. Ohledně západní demokratů tak krom jednoho z vysokých šéfů nacistické rozvědky a velmi známého výzkumníka v oblasti raketové techniky (oba SS), zachránili mnohé méně významné nacisty a to nejen ty co páchali svá zvěrstva v Evropě východní, ale také dost z těch co figurovali na západě např. takový Klauz Barbie - sympatický Lyonský kat apod.

4 0
možnosti
AS

A77d20a75m 63S79t44a13v80a

4. 8. 2014 21:57

"Komunistický estébácký udavač Koller ...": Autore, jak tak koukám, otíráte se jen o toho na koho si myslíte, že stačíte. Těch, jimž by bylo třeba vystavit stopku, je daleko víc!

3 0
možnosti
ZH

To je pravda, ale donašeči by se měli zastavit jako první. Vždyť ten chlap mluví naprostý nesmysly, přesně jako Hlas Ruska.:-/

2 6
možnosti
KS

Náš hloupý Honza se opět předvedl ...;-)

6 4
možnosti
JC

V plné parádě!:-);-)

3 2
možnosti
Foto

No jo, nicméně je faktem, že třeba Tuchačevský byl původně carským důstojníkem. Takže pokud bychom neměli tolerovat komunistického estébáckého udavače, byli bychom papežštější než papež. A to už nemluvím vůbec o tom, že v Klausově vládě sloužili tří bývalí komunisté jako ministři. A bývalého komunistu máme za prezidenta, další dva relativně úspěšně kandidovali na tentýž post.

To jako budeme omezovat ve veřejné angažovanosti kovaříčky, ale nebudeme postihovat kováře.

2 1
možnosti
ZH

Srovnávat carského důstojníka s udavačem ?

0 0
možnosti
ZS

Koller nemluví jak Ziegler chce slyšet, tak je estébák. Vy musíte být strašně zakomplexovaný člověk, který by se za komunistů dobrovolně hlásil do řad Stb

11 3
možnosti
KS

Také bych to tak viděl.

8 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz