Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Je vidět jak je dobré, že ČR už patří do jiné skupiny států, tedy do EU a nepodléhá vlivu Moskvy, jak to bylo za dob RVHP a dříve za Gottwalda. Bohužel zdejší rudé mozky to nejsou schopny pochopit;-D;-D

7 0
možnosti
DR

Nyní podléhá zase úplně jinému vlivu a to pro změnu nejsou schopni pochopit zase jiné mozky čili k čemu podobný výplod?

1 0
možnosti
Foto

I83v55a55n 73M12a34r41e58k

2. 1. 2019 19:04

Máte tam holt p.Jene na ty Rusy neuvěřitelnou smůlu. Jak tak sleduji, opakuji se tam ty jejich "exhibice" s železnou pravidelností. . . . . . Až je to podezřelé . . . . . Jsem rád, že žiji na Valašsku, u nás občas řádí jen nějaký dezorientovaný medvěd . ;-(

2 2
možnosti
DR

Pozor, to je prý Putin. R^

3 1
možnosti
SN

:-)......Vy nešťastný člověče, o čem byste psal, kdyby nebylo Ruska a Putina. Stokrát obehraná písnička, furt dokola! Najděte si nějaké nové téma, třeba Babiše jak jeho vláda vede zemi k úpadku. Tak o tom mele čt 24 od rána.

Přeji Vám pěkný NOvý rok 2019 a optimisticky hlavu vzhůru! Svět je přece pořád krásný, toho Putina určitě přežijeme. V

5 3
možnosti
JZ

Ale tož Nováku, na Moravě se říká, tož kdyby stařenka měly gule, tož by byla stařeček. Na kdyby se nehraje. A už si zvykněte Nováku, že si budu psát o čem chci. A jinak svět je krásný. :-)

1 0
možnosti
Foto

Ono se stačí zeptat policajtů, kým jim kdo vyhrožuje. A řeknou vám, že ministr vnitra (primátor, starosta, místní policejní šéf) má snad milion příbuzných. Tím nechci hájit ožralé Rusáky, ale tak to holt v životě chodí...

4 2
možnosti
LF

L94u31k65a13s 59F65i28k75r

2. 1. 2019 17:03

Meli jim doprat zachazeni z putinovskeho Ruska - serezat na miste a pokud by to bylo malo pridat rok ci dva v pracovni kolonii.

6 0
možnosti
Foto

Ať cizenec nebo Čech musejí dodržovat naše zákony a měli by počítat s tvrdým zásahem policistů!!!!!!

3 0
možnosti
Foto

Je to samozřejmě otřesný případ ale připomenu že v minulých dnech řádil v Česku americký turista, kterého policisté několikrát chytili opilého, dokonce byl na záchytce a poté znovu sedl do auta až po několika dnech jej odvezli rodiče. Ta blbost není ohraničená národností, nicméně nečinnost přislušných orgánů jí nahrává. Tedy by mě docela zajímalo, jak se bude případ vyvíjet. Odhaduji že to vyřeší pokutička.

6 0
možnosti
VV

A taky policajtum vyhrozoval Trumpem?

2 1
možnosti
JM

J91a90n 98M23o45l63n24á85r

2. 1. 2019 16:27

Rusáci si myslí, že my se kvůli Putinovi sedneme na zadek a oni si tu budou dělat co chtějí jako by jim to patřilo. Tahle jejich arogantnost, nadutost a drzost nezná mezí.

9 0
možnosti
MV

ruska nadrazenost je stejne sira a velka, jako jejich kolchozni lany

ale opit se umej i jini, nejen Rusove - i kdyz ti jsou v liti alkoholu opravdovymi kumstyri

7 0
možnosti

Pane Valíček, najděte si statistiku pití alkoholu ve světě. My jsme na tom přibližně jako Rusko (jsme těsně za ním) a jsme na pátém místě na světě ve spotřebě alkoholu na hlavu.

1 0
možnosti
DR

A v čem je ta pointa zrovna u tohoto případu?

Zcela po zásluze byli zpacifikováni a úplně stejně by to mělo platit naprosto pro každého kdo se bude takhle chovat, ať už vyhrožuje Putinem nebo Matkou Terezou.

3 2
možnosti
JZ

Akorát Matkou Terezou nikdo nevyhrožoval. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,32
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz