Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dana Drábová jistě jaderné energetice rozumí, ale já si vzpomínám, jak krásně dokázala vysvětlovat různé potíže při spouštění Temelína. A to se politický hodnotí. Nicméně pustit sem RF by byl neodpustitelný malér.

2 0
možnosti
JK

Podle mě je neseriózní zvát do tendru někoho, o kom předem víme, že nemůže podmínky splnit a dávat mu tak falešnou naději. Naopak dotyčný se může zúčastnit jen s cílem celý tendr zpochybnit, rozhodit, zdiskreditovat a případně se desítky let soudit. Zadání podmínek tendru v takhle technicky složité věci bude určitě možné zpochybnit odborně tak, že laik nepozná kde je pravda a půjde pak jen o propagandu.

Možná ale doufáte v těch státech v demokratickou revoluci, svobodné volby a nástup demokracie. Pokud to stihnou do roku 2021 a podají do tendru nabídku, pak ano.

1 0
možnosti
PB

Škoda že jste minule pod článkem o EU nesmyslu o otcích na rodičovské dovolené neotevřel debatu. Neměl jste pravdu a zřejmě jste si toho byl i vědom. Jinak ji totiž otvíráte pokaždé.

3 0
možnosti
JH

J47a78n 13H43a47r69v19a29n

16. 8. 2020 21:24

Byl jsem velmi překvapen, když Drábová už 2.-3. den po katastrofě ve Fukušimě vyhlašovala jak to Japonci perfektně zvládají. Do téhle problematiky trochu vidím, tak jsem nechápal kde bere takové informace. Leč za měsíc, půlrok, rok se ukázalo, že je to tam úplně jinak a ta její vyhlášení byl jen blábol Rv

1 3
možnosti
MS

Možná jste nepozorně poslouchal, Drábová vždy použila formulaci "zatím" nebo tak nějak. Není Sibyla, takže blábol je váš příspěvek. Rv

8 0
možnosti
MK

M25i66l33a67n 96K42e63s43l

16. 8. 2020 20:53

Sakra Čecháčci měli byste konečně pochopit,že náš nepřítel je i váš nepřítel-děl Pompeo.

2 1
možnosti
JK

Nojo, ale R a Č jsou nepřátelé, otevřeně nám vyhrožují a R prohlašuje že chce obnovit hranice SSSR a Čechy jim prý patří. Neštítí se vysílat agenty vrahy a verbálně vyhrožují smrtí i voleným zástupcům ve svobodných zemích. Jestli tohle je přítel, tak ať se propadnu do "Západního Německa".

3 0
možnosti
DR

"Nelze se tedy divit tomu, že Litva chce přestat odebírat ruský zemní plyn a místo něj bude dovážet zkapalněný plyn z USA, pro jehož dopravu už postavila terminál v přístavu Klajpeda."

No to si fakt pomohli, typické z bláta do louže. A to je přesně to, o čem tomu válečnému štváči Pompeovi jde, kritikou těch svých soudruhů nepřítelů nasměrovat některé naivy na tu jejich předraženou břidlici.

2 10
možnosti
JZ

Zvlášt když ta předražená břidlice je levnější než ten ruský plyn za hubičku.

4 0
možnosti
BV

Drábová už dávno zcela prokazatelně opustila pozici nezávislé, objektivní odbornice a její prohlášení jsou stále více politicky a ideologicky motivované. Dokonce je mnohdy osobně motivovaná.

4 9
možnosti
DR

Přesně tak. Z odbornice se stala spíše političkou a tudíž bych její vyjádření bral z rezervou.

2 8
možnosti
JZ

Paní Drábová rozhodně nepreferuje Westinghouse, ale Korejce.

9 0
možnosti
VB

To je jasný kompromis, těžko nejlepší, bez ideologie posouzená nabídka.

0 0
možnosti
VB

Neangažuje se paní Drábová politicky? Myslím že byla na spoustě billboardů. Tak je její názor politický nebo odborný?

3 3
možnosti
PT

P18e22t68r 82T31o82m67e36k

16. 8. 2020 19:19

A co takhle obojí. To vás nenapadlo?

2 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,40
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz