Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nestrašte už těma komoušema a Rusama. Nepřítel je mnohem větší a nebezpečnější a tím jsou novináři a zaslepenci odmítající akceptovat realitu. Rusko je v současnosti v lepší kondici než USA / státní dluh a podobně. / To vy ale nebudete akceptovat i kdyby vám to říkali milionkrát/. . Ale milý pane už je pozdě. Už si budete psát a ostatní vás budou číst jen tak pro zábavu.  Skončím citátem z Jáchyme hoď ho do stroje, který říká Hlinomaz :  Jen ať si pindá, na to jsme zvyklí.

1 0
možnosti
TJ

Nedávno bylo na CT24 v pořadu Historie.cs uvedeno několika našimi historiky, že po válce naše země nepatřila do sféry vlivu ani západu a ani východu - svět nás ponechal se rozhodnout, na kterou stranu se přikloníme. Volby v roce 1946 nás svobodně nasměrovali na východ.  Ve volbách hlasovalo celkem 7 099 411 voličů. Výsledek voleb znamenal posílení Komunistické strany Československa. V čele vlády proto stanul komunista Klement Gottwald. Komunisté v prvních poválečných volbách získali v Česku 40,17 %. Využili roztříštěnosti tehdejších demokratických politických stran, faktické neexistence opozice, poválečného radikalismu a „mnichovského zklamání“ i nerozhodnosti nemocného prezidenta Edvarda Beneše.

2 1
možnosti
IH

To si děláte legraci? Už ty první volby byly zmanipulované a volit se mohly jen čtyři politické strany. A to co uvádíte, nepadlo v pořadu Historie, to jste zkopíroval z Wikipedie bez uvedení zdroje.

6 0
možnosti
LC

Já to, zjednodušeně řečeno, vidím tak, ža za 40 let vlády komančů si může především český lid sám. Nezanedbatelně ovšm k tomu přispěl i prezident, po kterém se dnes pojmenovávájí ulice a náměstí. A ani se tomu moc nedivím, zvlášť když sleduji s jakým nadšením je některými lidmi přijímán socialismus bruselský. A k té Podkarpatské Rusi jen dodám: díky bohu, že si ji rusáci vzali.

2 7
možnosti
MJ

Konec diskuse.

No..vidím, že si přímo debužírujete v tom, že si zde můžete "otevírat hubu" a vidíte  v tom svobodu slova. Lidi, kteří se pokouší tomu zabránit , je nazýváte jmény, které jste se v této společnosti naučili. Lidé (prosím neberte mne) , kteří se snaží trochu zkulturnit jak zdejší prostředí, politické prostředí a dávají všanc sebe jsou pranýřováni. Ach jo.....jak chcete. jak to vypadá v ČR právě ukazuje toto. Zde blogují také vzdělaní lidé. Něco znají, něco dokázali. jak to...jak to..že i oni mlčí?

              Dobrou noc.

2 2
možnosti
VJ

Milane, místní zkulturnění zde - co si budeme  nalhávat - spočívá pouze v nahlašování příspěvků, diskutérů (já dnes asi po šesté od p. P.) a slovních třenicích. Klid - běžte ven a dýcheje. Hezký večer! :-)

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JL

On si otírá hubu o protifašistické bojovníky? Kde?

5 2
možnosti
Foto

Pan Jirásek je diskutér z blogu Lidovek, co už je samo o sobě diagnóza. Většinou uráží staré lidi, panu Tomsovi (blogerovi Lidovek) i fyzickou inzultací. Navíc jsou o jeho skutečné totožnosti velké pochybnosti, on může být totiž zároveň i svým otcem (leccos tomu nasvědčuje). Takže příspěvky starého-mladého Jiráska bych bral s velkou rezervou.

6 1
možnosti
JL

Ale vytočit se umí až ke Caps Locku.

5 0
možnosti
MJ

DODATEK.

ŽE ZDE JEŠTĚ PAN ZIEGLER PUBLIKUJE JE OSTUDA SERVERU A LIDÍ PRACUJÍCÍ V NĚM. nO...JEŠTĚ SE BUDU SNAŽIT UDĚLAT NĚJAKÉ KROKY. BOHUŽEL TRESTNÍ OZNÁMENÍ BUDE SLOŽITÉ, NEB UŽ VYJADŘOVÁNÍ PÁNĚ ZIEGLERA SMAZALI. aLE PORADÍM SE. SNAD NĚCO PŮJDE UDĚLAT

2 10
možnosti
VJ

Pane Jirásku, to, že zde pan Ziegler publikuje, rozhodně není ostuda tohoto serveru. To je normální vztah mezi autorem a poskytovatelem prostoru. Ostudou jsou pouze některé blogy, jejich úroveň jazyková a stylistická. Dokonce ani různorodé myšlenky, vyjádřené zde slušně, nejsou ostudou. Také se vším nesouhlasím, ale abych se, jako někteří extremisté a teď i vy, zde nechala vytočit až do "nějakých kroků" a trestního oznámení? Nepadejte na úroveň pana Petříka, Cempera, Hassana a spol. Jsou to stále jen slova a Matrix! ;-)

8 1
možnosti
MJ

JAK TO?

JAK TO, ŽE ZDE SE JEŠTĚ ROZEPISUJETE? VY ..KTERÝ JSTE TAK FANATICKÝ, ŽE VYHROŽUJETE SMRTÍ, VY , KTERÝ JSTE TAK ZFANATIZOVÁN, ŽE SI NEVUIDÍTE DO PUSY. PROBOHA...KDE TO ŽIJU? 

JAK JSEM VIDĚL TEN ČLÁNEK...MÁLEM MNE TO ZABILO (OBRAZNĚ).

KDE TO JSME? V DEMORACII, KDE SO KDEKDO MŮŽE VYHROŽOVAT FYZICKÝM NAPADNUTÍM A SMRTÍ? 

PANE FOJTÍKU..DOUFÁM, ŽE JSTE NEPŘIJAL OMLUVU. JSTE VŮBEC CHLAP?

2 5
možnosti
Foto

..co vás málem zabilo? Pravda..?

3 1
možnosti
MD

Zijete jen a jen 'komunisty'. Vpravo, vlevo, vpredu ,vzadu, v minulosti, v pritomnosti, v budoucnosti. Smutne.

1 1
možnosti
Foto

Za vše může Stalin. Válku vyhrál špatně a pomalu, Němce odtud yhnal a nás okupoval. To sametové revolurionáři, to jsou jinačí kabrňáci. Válku by vyhráli rychle, lépe a levněji, s Němci by se domluvili a oni by se z Česka pakovali sami.

3 2
možnosti
JT

To teda pekne kecate. V dobe sovetske okupace byl Stalin uz bezpecne 16 let mrtvy

0 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz