Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nedávno jsem si přečetl povzdech bývalého důstojníka ČSLA:

"Dvacet let jsme hlídali Západ, abychom se 21.srpna 1968 probudili a zjistili, že to bylo na ho..o ."

Tak musíme doufat, že nedopadneme stejně - když teď tak přičinlivě hlídáme Východ...

1 1
možnosti

Karma.

Zimní cvičení estonské a americké armády.

https://www.youtube.com/watch?v=wkDERL-qxSk

1 0
možnosti

Zajímavější bude až se do Pobaltí dostanou němečtí vojáci.

To bude opakování po 76 letech...

2 2
možnosti

Jj, branit Pobalti ;-D Ale ze se nam sem zenou milionovy hordy z jihovychodu je kazdymu zrejme u zadele. Putin se musi valet smichy kdyz tohle vidi. V Evrope nam islamisti valcuji autama lidi a vysavaj socialni system jak jen to jde ale my budeme neustale rvat Putin. Z Pobalti udeame pevnost ze nam ji budou i Izraelci zavidet ale Doma se nechame masakrovat jak dobytek na jatkach.

3 5
možnosti

V Pobaltí žádní imigranti nejsou. Ale to neznamená, že pro jedno nebezpečí budeme podceňovat druhé a srovnatelné nebezpečí.

2 2
možnosti

Názory typu Proč bychom měli bránit Pobaltí, připomínají Chamberlaina z roku 1938 a jeho slova. Proč bychom měli bojovat za nějakou malou zemi ve střední Evropě, o které vlastně vůbec nic nevíme.

3 1
možnosti
Foto

A neměl pravdu, zvláště když držel v ruce britsko-anglickou smlouvu o spolupráci?

1 1
možnosti

Na řadu problémů si pobaltské státy zadělali sami, vytvořením kategorie NEOBČANŮ z podstatné části svých obyvatel.

Asi si řada z vás vzpomene jaká kampaň, vyhrůžky hrozby sankcemi atd se rozpoutala kvůli obyčejnému plotu v Matiční. Na Pobaltí kvůli neobčanům občas EU udělá ty ty ty, ale desítky let se nic neděje

5 2
možnosti

Ale to je jen jejich problem, ze senechteji naucit jazyk zeme, kde ziji ... Ja se naucil anglictinu, quebecois a kvuli manzelce i Cree ... (ona zas aspon zaklady cestiny a nemciny).

6 1
možnosti

Pobaltské státy, Polsko, USA, NATO atd již řadu měsíců ohlašují zvýšení obranyschopnosti Pobalti a Polska a trvalou přiítomnost bojových jednotek USA a dalších členů NATO s těžkou výzbrojí na území Pobaltí a Polska. Polsko k tomu přesunuje své útvary na východ včetně nákupu raket z doletem raket stovky kilometrů.

A pak se náramně diví, když Rusko posílí posádky na západních hranicích, posílí i oblast Kaliningradu a rozmístí tam nové rakety. Na rozdíl od západu měsíce neřeční a neplánuje, ale hned na hrozbu reálnými kroky odpovídá.

Na to NATO zřejmě zareaguje, Rusko zareaguje, NATO zar..........

5 6
možnosti

:-)......Pane autore ! Viděl jsem dnes na netu vlak naložený tanky, jak jedou bránit pobaltí, před RF ! BuĎ jsem méně chápavý, prostě nedovedu si to vysvětlit! Putin by se chtěl vrhnout do války s USA a NATO, kvůli kousku země, která by mu nepřinesla žádný užitek a zadělal by si na veliký problém.

Krym.....to bylo něco jiného. Ten mu naservíroval Majdan, měl ho pronajatý za plyn, tudíž mu spadl do klína. JE to prostě šachista. Bavím se, jak všichni po něm jedou, rozhodl dokonce i americké volby, zázračný člověk ! Nedej Bože, že by tam seděl někdo jiný s výbušnější povahou! To už byste dávno nepsal svoje články, ba ani já bych se k nim nevyjádřil, protože...bychom tu nebyli. CHápete to?

Na jaře sednu do auta, navštívím příbuzné v ČB a dáme si na usmířenou v Masných krámech dvojitého Jamesona. Dobrou noc! !!!!!!

8 13
možnosti

Milej Stando, diktátoři a autokrati ala Putin, nedělají vždy ekonomicky rozvážná rozhodnutí, diktátoři dělají taková rozhodnutí která, je udrží u moci. Proto je tedy nepodstatně ptát se co z toho rusko bude mít, jde o to co z toho bude mít Putin jakožto diktátor osobně.

A já dodávám např. anexí Pobaltí získá perfektní přístup k celému , nad míru strategickému Baltu. Petrohrad a Vyborg jsou přece jen moc na východě. Navíc Vyborg je blízko u svého původního majitele.

2. Spojení mezi Kaliningradskou oblastí a Ruskem.

9 3
možnosti

M28i28l90a45n 53K49e56s12l

9. 1. 2017 21:47

Naše republika by poslala na pomoc do Pobaltí vojáky.No jo,ale to by museli jet vlakem.Při zničení několika mostů by tam dojeli s křížkem po funuse.Myslíte,že by to zvládli po vlastní ose.Zatím zvládli pět pandurů jednou ranou.Je Putin gentleman.Počká ze zahájením války v Pobaltí až se naši vojáci naučí jezdit v koloně?

3 0
možnosti

Nezbývá než obdivovat tvůrčí invenci vojenských stratégů NATO, kteří vysílají vojska bránit Pobaltí - kde se nic už po léta neděje.

Místo aby je poslali bránit hranice EU, kde se toho už po několik let děje zatraceně hodně.

Je to vážně obdivuhodné a velká

radost že k NATO patříme a můžeme tuto genialitu sdílet.

10 6
možnosti
Foto

Pobaltské státy mají oprávněné obavy, protože ví, že na jejich hranicích Rusko instaluje rakety a ví, že Rusko je jak v historii, tak i v současné době imperiální zemí. Ví, jak dopadla Ukrajina, kdy na její území vstoupili dobrodruzi, kozáci současní příslušníci ozbrojených složek cizího státu, spolu se zbraněmi, obrněnou technikou aby zde obsazovali vládní úřady, strategické objekty, kasárna a hraniční přechody a bojovali proti ukrajinské armádě vedeni myšlenkou obnovy ruského impéria.

8 3
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,30
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz